Hirdetés

ostermelo.lap.hu / Őstermelők honlapjai

Őstermelők honlapjai

Zöldség - Gyümölcs online

Székely Családi Gazdaság -Szedd Magad!

A Bokor faiskola 1992-ben indult családi vállalkozásként indult

Kiváló minőségű zöldség palánta eladó. Kínálatunkban többféle paradicsom palánta, paprika palánta, zeller palánta, padlizsán palánta-és még sok egyéb- szerepel. Palántáinkat a legjobb vetőmagtermelő cégek magvainak a felhasználásával állítjuk elő. A palán

őstermelők

Szili István gombatermesztéshez szükséges gombaszaporító alapanyag előállító őstermelő

Csincsillatenyésztés,Befektetéssel,Tulajdonostárssal

Gyümölcs és zöldségtermesztéssel foglalkozó oldal.

Lucfenyő, ezüstfenyő, normandfenyő, fenyőcsemete termesztés, értékesítés

Smaragdfalva

Friss zöldség egész nyáron

Hagyma és fokhagyma

Bartus Sándor vagyok, 12 éve foglalkozom őstermelőként levendulapalántákkal Tihanyban. A 80-as és 90-es évek elején Nagyapám –aki kertész és a falu kántora is volt- kedvtelésből és a levendula iránti szeretetből kezdett el foglalkozni ennek az értékes növénynek a szaporításával

Napos helyre kell kiültetni, a szállító-konténerzacskó levágása után. Első évben az a feladata, hogy a fagyokig begyökeresedjen és megnövekedjen. Nem kell mélyre ültetni, mert akkor tavasszal későn hajt ki. A növény lombhullató, ami azt jelenti, hogy a tél alatt a szára is elszárad, s majd gyökérről hajt újra április vége, május eleje tájékán. Hogy mikor, azt a növény dönti el az alpján, hogy már az éjszaka is elég langyos-e.

Visszaváltható, cserepes, gyökeres és vágott karácsonyfák

Zöldség, gyümölcs termelés, és értékesítés

Levendula, levendula palánta, levendulacsokor, levendulavirág eladó. Őstermelőként több, mint 15 éve foglalkozok levendula termesztésével, ültetvény telepítésével, palánta szaporításával, illetve levendulcsokor készítésével és morzsolt levendulavirág előá

Házi kemencés szilva lekvár a HILLYE FARM-ról Házi készítésű szilva lekvárok 3 féle ízben: Natur Fahéjas Rumos-Fahéjas Ízesítésben. A képen látható szilva lekvár melynek töltősúlya 400g. Ára: Bruttó 600FT/üveg Rendelés az alábbi e-mail cÍmen: hillyefarm@mailbox.hu Emellett még kapható lesz házi készítésű lecsó is

Az oldalon kistermelői élelmiszert és kistermelőt tud keresni egyre bővülő adatbázisunkból. A termelőket szaktanácsadással segítjük. Engedélyeztetés, élelmiszer biztonsági előírások, adózás, nyilvántartások témakörét érintjük az oldalon. Célunk az áruk útjának lerövidítése a kistermelő és a vevők között, közvetlen kapcsolatot biztosítva közöttük az internet eszközével.

Szarvasgomba és erdei gombás étel különlegességek, chutneyk, fűszersók. A Gourmand Company által mindenki számára elérhetővé válik a luxus. Kóstolja meg termékeinket/használja étkezéseihez és a szürke hétköznapok ünnepnapokká, az egyszerű ételek mennyei lakomává válnak. Elég egy kis mennyiség és máris egy garantált kulináris élvezetben részesül! Magyar kézműves termék, közvetlenül az őstermelőtől.

A jó címke, a kiváló termék design vonzza a vásárló figyelmét a termékünkre, amit aztán kézbe vesz, hogy közelebbről megismerhessen. Az árú csomagolásának megtervezésére, az árucikk arculatának kialakítására bízzon meg Grafikai stúdiót! Mi tudjuk, hogy a termék vásárlását a csomagolás mint eszköz segíti. A jó termékcsomagolás ösztönzi a kiválasztást.

Friss, vegyszermentes zöldségek, gyógy- és fűszernövények, feldolgozott termékek közvetlen az őstermelőktől. Ha Neked is fontos, hogy hazai termesztőktől, megbízható helyről, friss, vegyszermentes zöldségeket vásárolj, akkor jó helyen jársz! Budapest melletti tanyánkon elsősorban zöldségféléket, gyógy- és fűszernövényeket termesztünk, feldolgozott termékeket készítünk, melyeket közvetlenül a fo

A Japán Fürj (Coturnix Japonica) más néven gazdasági fürj. Egy különös,ugyanakkor egyedi kiskedvenc. Ez a madárka egyedülálló viselkedéssel,megjelenéssel, illetve személyiséggel rendelkezik. A japán fürjtojás a legegészségesebb és legbiztonságosabb tojás, a nyersen elfogyasztható tojás. A húsából nagyon finom levest készíthetünk nagyoknak és kicsiknek . Más finomságok is készíthető a húsából

Őstermelőként 4 éve, családapaként 25 éve teszek el lekvárokat, befőtteket, szörpöket, feleségem pedig zöldségkészítményeket. Minden termékünk bio, nem minősített biogazdálkodást folytatunk a házunk körüli kb. 400-500 m2-es konyhakertben és a hatalmas, 120 fás gyümölcsösünkben. Eladásra a család szükségletén felüli részt kínáljuk.

Az áfonya kert fekete áfonya organikus termesztésével, feldolgozásával és értékesítésével foglalkozik a Zalakaros fürdővárostól 4 km-re fekvő galamboki Öreghegyen. Fő termékeink: friss áfonya, áfonya tő, áfonya lekvár ( cukormentes is), áfonya lé, aszalt áfonya, kandírozott áfonya, áfonya szörp. Látogatóinknak egyéb, az áfonya termesztéséhez szükséges eszközöket is kínálunk.

Készítünk , csinálunk , termesztünk – hiszen családi vállalkozásként működve próbáljuk megismertetni magunkat és még inkább termékeinket !Szeretnénk átfogó képet nyújtani a chilikről , kitérve a jótékony hatásaira , az általunk termelteket egy-két gondolattal bemutatjuk , illetve – bár én inkább csak gasztromókus vagyok – ajánlunk recepteket is. Jó böngészést!

Hirdetés
Meghatározás:

Az őstermelőkkel kapcsolatos linkek gyűjteménye. Őstermelői igazolvány, TB, adózás, mezőgazdasági őstermelő kötelezettségei, őstermelők honlapjai, méhész, borász, állattenyésztő, valamint őstermelőkről őstermelőknek aktualitások, hírek, termékeik. Pályázatok, támogatási lehetőségek, fórum, az őstermelőkért, az őstermelőkről.

Az őstermelőkkel kapcsolatos linkek gyűjteménye. Őstermelői igazolvány, TB, adózás, mezőgazdasági őstermelő kötelezettségei, őstermelők honlapjai, méhész, borász, állattenyésztő, valamint őstermelőkről őstermelőknek aktualitások, hírek, termékeik. Pályázatok, támogatási lehetőségek, fórum, az őstermelőkért, az őstermelőkről.

Szponzorált hirdetések

Ön azt választotta, hogy az alábbi linkhez hibajelzést küld a lap.hu oldal szerkesztőjének. Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk!

Hibás link:
Hibás URL:
Hibás link doboza: Őstermelők honlapjai
Név:
 
E-mail cím:
 
Megjegyzés:
Biztonsági kód:
 
Mégsem  Elküldés